Full fart!

Vilken julhelg det har varit! I fredags kom mina mostrar med familj hit och firade jul. Lite senare kom Alle också. Mysig dag med mycket mat, mycket godis och fina julklappar. I lördags åkte Alle och jag hem till honom för att åka till Pelle och Inger och fira lite jul där med. Vi gick hem vid 20 för att jag kände mig så seg och tänkte kolla på en film men båda somnade. På förmiddagen åkte vi in till stan och hämtade hans soffa som vi dumpade i hans lägenhet så nu har jag fått se den också! I går (söndag) följde jag med Alle till hans mormor och träffade hans mostrar och kusiner. De verkar jättehärliga! Senare på kvällen åkte jag hem till Grytgöl igen.. :(

Det var en kort sammanfattning av min julhelg. Jag hoppas ni har haft en lika bra julhelg som jag har haft! Lägger in några bilder som togs på julafton. Enjoy!

HEEELG!

Skönt att det är helg! Men sova får man ju inte göra för det. Inte längre i alla fall. Vi ska repa med revyn hela helgen så vi måste vara på skolan kl 10 på "morgonen". Man blir verkligen helt slut av att hålla på med revyn! Det känns typ som hjärnan domnar bort eller nåt. Jag har även fått något djävulskt ont i nacken.

Nu sitter jag och skriver på idrottsuppgiften som ska vara inlämnad idag. Jag måste ha missat papperet med den uppgiften för när Linda visade den i skolan kände jag inte igen den alls.

Jag är sjukt sugen på chips och cola! Särskilt Lay's barbequechips! Men nu ska jag äta mat och se om suget dämpas lite.

Ciao!

Jul, jul, julrevy!

Snart är det jul! Gud så mysigt! Jag tycker julen är så himla mysig. Det ser så himla mysigt ut med ljusstakar i varje fönster i varje hus och snön ute och allt! Nu känns det verkligen att julen närmar sig med stormsteg. Denna vecka har vi börjat repa med revyn och på måndag har vi vår första "show"! Vi började få lite smått panik när vi bara var fem personer som var med på allt. Men igår morse kom det in några ettor och tvåor som ville vara med. Slippa alla lektioner och få fika varje dag är inte alls dumt. ;)

Om exakt tio dagar idag så är det julafton! Myyyysiiigt! Då kommer mammas systrar Anna och Maria med familjer hit. Vet inte om vi ska till farmor och farfar innan som vi brukar men det är väl sådant som märks.

Hade bra allihop!
Puss&Kram

Det får bli en bild på Lotus bara för att han är en cooling.. :)

RSS 2.0