Tjockis (:

Tjohej!
Nu sitter jag och kollar på "gamla" two and a half men. Betty ligger bredvid och försöker tagga ner. Hon lekte nyss lite med Lilleman, min brors lilla valp. Hur söt som helst!
Helgen har varit grym! Var ute på dubbeldansen igår med lite roligt folk (: Riktigt skoj! Vaknade vid halv ett idag. Skönt att få sova! Lat som jag är... Då gick Alle och jag ner till Pär & Peo för han skulle hämta ut några biljetter. Vi började alltså dagen med en riktig långpromenad! Det var rätt skönt faktiskt (: Bara för att jämna ut promenaden så tog vi med oss pizza hem och parkerade oss i soffan, framför en film. Vi kollade på Rise of the planet of the apes. Krångligt namn kan man tycka men jag tyckte i alla fall den var bra!
Imorgon ska jag på min tredje introduktion som personlig assistent. Efter det ska jag gå en utbildning för att få delegering så jag till slut kan få jobba lite. Skönt att veta att man förhoppningsvis kan få lite att göra framöver.
Var man än går nu så ser man ljusstakar i varenda fönster och lampor i varenda buske. Det är ju första advent idag. Jag tycker det ser så mysigt ut men i år känns det bara fel. Det känns inte som det är en månad kvar till jul. Inte ens det. Kan det kanske vara så att jag tycker det är mysigt med julpynt men jag inte kan pynta något själv i år? Vi har fått ett datum att vi ska få flytta in i det nya huset den 15 december. Så då känns det inte som någon idé att pynta något i radhuset när man ändå ska härifrån snart. Jag vet dock inte om jag är så sugen på att flytta in i huset. Konstigt känsla jag har...
Men men, jag vill bara tacka allt folk för en bra helg och ha det grymt! Puss!

RSS 2.0